Естетика

 

 Хиалуронови филъри

 

VOLUS 10

Volus 10 е омрежен хиалуронов филър от неживотински произход, предназначен за корекция и контуриране на тяло, създаване на обем тип "бразилско дупе", както и за увеличение размера на пениса.

Volus 10 е биоразградим гел, съдържащ монофазна хиалуронова киселина с високо качество и чистота.

Процедурата по инжектиране е с минимален дискомфорт възстановяването е много по-бързо в сравнение с други подобни процедури.

 

 

Revolax е революционен южнокорейски хиалуронов филър, гарантиращ отлични резултати.

Предлага се в три разновидности - Fine, Deep и Sub Q - 1,1 ml. За максимален комфорт на пациента, Revolax съдържа 0,3% лидокаин. Across е доказан световен лидер в производството на дермални филъри.

За повече информация, моля посетете www.revolax.bg 

                                                                

 

 

 

 

Хидратираща маска за лице Epitique с хиалуронова киселина и пептиди е с дълбоко хидратиращи, подхранващи и успокояващи свойства.

Тройният комплекс - меден трипептид, EGF и FGF (растежни фактори) осигурява необходимите полезни вещества на уморената кожа и подобрява еластичността.

Предимства:

 • Съдържа висококачествена EPTQ хиалуронова киселина            
 • Подобрява еластичността и подхранва кожата с три вида пептиди
 • Без парабени и суровини от животински произход
 • Покрити всички  световни стандарти  за безопасност и качество
 • 100% естествен продукт
 • Плътно прилепване по извивките на лицето
 • 24 мл. богата кремообразна субстанция 

Hyaluronic Plus е подходяща за силно дехидратирана кожа, обогатена със специална формула, съдържаща хиалуронов комплекс и екстракт от ръжена плацента.

Centella Cica Plus Formula е предназначена за възстановяване на увредена и зряла кожа. Благодарение на активните съставки - Centella Cica и екстракт от праскова, кожата се ревитализира, успокоява и хидратира. Подходяща дори за най-чувствителната кожа.

 

Продукти за мезотерапия

 

Geo Lifting V е продукт за биоревитализиране, ремоделиране и подмладяване на лице, шия, деколте, ръце и тяло.

Благодарение на максималното количество хиалуронова киселина (64 мг.), както и процедура, състояща се само от пет убождания, се възстановява правилната геометрия и пропорции на лицето, кожата се подмладява и лифтира и бръчките се изглаждат.

Geo Lifting V е хибриден продукт, максимално пречистен, некръстосано свързан, комбиниращ два размера молекули (80-100kDA&1100-1500kDA) хиалуронова киселина за оптимална ефективност.

След само две процедури се наблюдават следните резултати:

 • Ремоделиране и ревитализиране
 • Видим лифтинг ефект
 • Мощна хидратация
 • Естествено възвръщане на загубените обеми
 • Еластин и колагеностимулация

 

Geo Bio Revitalizing 60  е продукт за биоревитализация с висока концентрация на хиалуронова киселина (40мг./2мл.) и добавени 20 аминокиселини. Синергичният ефект на комбинираните компоненти в Geo Bio Revitalizing 60 води до мощна ревитализация и дълбока тъканна стимулация. Вследствие се засилва производството на еластин и колаген, подобрява се плътността, устойчивостта и качеството на кожата.

 

Geo Eyes II  е мезотерапия с полинуклеотиди, предназначена специално за зоната около очите. Антиоксидантните свойства на полинуклеотидите неутрализират ефекта от свободните радикали и защитава нежната кожа около очите от вредното въздействие на екзогенните фактори.

След процедурата с Geo Eyes II се:

 • Реконструира кожата
 • Прдуцират се бръчките и фините линии
 • Видимо се подобрява видът на клепачите
 • Стимулира производството на еластин и колаген
 • Силен анти-ейдж ефект
 • Активират се мощни антиоксидантни свойства

Poly-N Softplus е стерилен, монофазен, полимерен биостимулатор (1мл. и 3мл.), съдържащ полинуклеотиден комплекс с концентация 7,5мг./1мл. Характеризира се с ревитализиращи свойства, видимо подмладява и изглажда кожата.

Използва се при:

 • Анти-ейдж процедури на лице, очи шия и деколте
 • Увисване на кожата
 • Мимически и статични бръчки
 • Дехидратация и сухота
 • Стимулира регенерацията и обновяването на клетките

 

 Vitten са серия продукти за мезотерапия. Съдействат ефективно за активиране на естествените процеси, като производство на колаген и еластин в кожата, снабдяват я с полезни и незаменими вещества, като я правят гладка, свежа, хидратирана и видимо подмладена. 

 Vitten Hydro/ Hydro Plus е продукт за мезотерапия с чиста хиалуронова киселина - естествена съставка, която кожата сама произвежда. С течение на времето, обаче количеството в оранизма намалява и затова е необходимо да се набави по друг начин, за да забавим процесите на стареене. След процедурата с Vitten кожата е сияйна и хидратирана.

Vitten PN/ PN Plus - мезококтейл от чиста хиалуронова киселина и полинуклеотиди (PDRN). Научно е доказано, че ДНК от хайвера на сьомга (PDRN) и човешкото ДНК са изключително сходни. Полинуклеотидите задействат процесите на регенерация и ревитализация на кожата. След процедурата с Vitten PN/ PN+, тя е много по-сияйна, озарена, видимо подмладена с изравнен и избистрен тен.

Vitten Elastine съдържа в себе си освен чист хиалурон и поли-CL-млечна киселина. Златен стандарт в образуването на нов колаген и мощна комбинация с анти ейдж ефект. Кожата е по-плътна и лифтирана, линиите са изгладени. 

Vitten Hair RX/ Hair Daily е иновативна мезотерапия за коса. Съдържа висока концентрация растежни фактори и пептиди, които стимулират производството на нови клетки, както и възобновяване цикъла на растеж на коса.

Vitten Hair RX е иглена процедура, изключително ефективна при косопад (възраст и наследственост), хормонални промени, прием на лекарства, продължително боледуване и др.

Vitten Hair Daily е предназначен за допълваща домашна грижа, за да синергира ефекта от приложението на Vitten Hair RX.

Thin Steal е продукт за разграждане на мастни натрупвания. С уникалния си комплекс, съдържащ дезоксихолиева киселина (5mg/1 ml), стимулира естествените процеси в тялото за редуциране и разграждане на мастните депа. Thin Steal съчетава напълно безопасни съставки с мощен липолитичен ефект, благодарение на дългогодишни клинични изпитвания с пластични хирурзи. Ползите от прилагане на Thin Steal са:

 • Мазнината в желаната зона може да бъде селективно премахната
 • Активира се производството на колаген и се подобрява еластичността
 • Подобрява се кръвообръщението и циркулацията на лимфа, което от своя страна спомага за по-бързото редуциране на мазнини и оттоци, озаряване, изсветляване и стягане на кожата

 

 

PDO и PLLA конци

 

 

Мезоконците Hyundae Meditech са революционен метод за неоперативен лифтинг, включително оформяне на скули, повдигане на вежди, коригиране на назолабиални гънки, шия и др. С тяхна помощ се постига така желаното повдигане на отпуснати тъкани, възстановяване на загубени обеми, както и по-млада и свежа визия. Мезоконците постепенно се разграждат в организма за период 12 - 36 месеца, като създават укрепваща структура в дълбочина.

За производството на мезоконците Hyundae Meditech са използвани два вида суровини - PDO (полидиоксанон) и PLLA (поли-L-млечна киселина).

Зъбчатите конци (Secret Line Cog, Secret Illusion) поддържат структурата на кожата, като я лифтират и запазват така наречения триъгълник на младостта. Това е щадящ неинвазивен метод, алтернатива на хирургичния фейслифт, но с минимален срок за възстановяване.

Retense са иновативни PDO конци с 3D мрежова структура. Благодарение на патентованата си технология, след имплантация се образува нова съединителна тъкан и колаген. Това спомага за възвръщането на загубени обеми, цялостно подмладяване и ревитализация. Ефектът е дълготраен без риск от миграция в съседни тъкани.

Линейните мезоконци (Mono, Mono Screw, Twin, Twin Screw) са предназначени за имплантация в меките тъкани. Приложението им води до общо подмладяване, уплътняване и стягане на кожата, благодарение на мощната колагеностимулация вследствие на процедурата.

CEREFORM гръдни импланти

Всички суровини, използвани в производството на гръдни импланти Cereform са одобрени от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (US FDA).

Cereform притежава най-здравата и безопасна обвивка в света. Тя е 16-слойна и се състои от 7-слойна външна, 3 слоен бариерен филм и 6-слойна вътрешна обвивка. бариерният слой ефективно възпрепятства изтичане на силиконовия гел. Cereform имплантите също имат бариерен слой и върху пача.

Специфичната формула на силиконовия гел допринася за сходно усещане при допир, както при естествени гърди. Кохезивността на гела спомага за запазване на формата на импланта и допринася зза безопасността на продукта.

Пачът е прецизно и качествено вграден в самия имплант за оптимална безопасност. Методът по запълване елиминира всякакъв риск от изтичане на силикона. Гарантиран производствен процес, изключващ риск от перфорация.

Cereform предлагат богато разнообразие от импланти: 5 вида профили (нисък, среден, средно висок, висок и ултра висок), размери (от 100 сс до 900 сс), 2 вида повърхности (гладка и микро-текстурирана) и 3 вида кохезивност на гела.